Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία αφύπνισης στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλευόταν η νεαρή δασκάλα χορού από το Κιλκίς, την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι ο αστυνομικός φίλος της, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν…
 
Το τραγικό συμβάν, συνέβη στις 18 Σεπτεμβρίου σε πάρκο στο Κιλκίς, τόπο καταγωγής της νεαρής και του 26χρονου δράστη ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε. Η νεαρή έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια, περιγράφοντας τα όσα έζησε: 
“Όλα έγιναν ξαφνικά. Δεν μαλώσαμε, ούτε προηγήθηκε πάλη. Του είπα να χωρίσουμε και εκείνος θύμωσε και με πυροβόλησε στο κεφάλι” φέρεται ότι είπε η νεαρή, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις ότι όλα έγιναν επειδή ζήτησε από τον συνομήλικο φίλο της να διακόψουν τη σχέση τους.
Η 26χρονη μετά από τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ε στη Στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου. 

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese