Είσαι τακτικός πελάτης σε μπαρ και μπιραρίες; Ή καλύτερα, είσαι από εκείνους που όταν βγαίνουν για ποτό τα τσούζουν για τα καλά; Μία…
νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Mirror, υπολόγισε τα πόσα χρήματα θα έχει ξοδέψει ένας μέσος ενήλικας για το ποτό, μέχρι το τέλος της ζωής του. Είναι τόσο μεγάλο που θα σε βάλει σε σκέψεις.

Το ΟnePoll συμπεριέλαβε στην έρευνά του ανθρώπους ηλικίας από 18 μέχρι 81, έχοντας ως μέσο ποσό ανά έξοδο, τα 30 ευρώ. Με την βοήθεια 2.000 ερωτηθέντων, η έρευνα αναφέρει πως το ποσό που θα έχουμε ξοδέψει μέχρι τα 81 μας χρόνια θα είναι 105.500 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, υπολογίζεται ότι ο μέσος άνθρωπος πίνει περίπου 13.104 ποτά και 3.276 σφηνάκια. Ε, δεν είναι και λίγα.

Θα μπορούσες λοιπόν να αναλογιστείς το ποσό και να ξεκινήσεις τις περικοπές στο budget σου. Μήπως δηλαδή καταφέρεις να βάλεις κανένα ευρώ στην άκρη και σταματήσουν να σε φωνάζουν και πότη.

Ωστόσο ποιος μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς 1-2 καλά ποτάκια;

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese