Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο…

«Ο ξάδελφος της Βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρία παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;».

Αυτή ήταν η ερώτηση που έκαναν στην 16χρονη υποψήφια Παυλίνα Θεοδώρου στα καλλιστεία της Κύπρου και προκάλεσε αναστάτωση. Αρχικά η ανήλικη δεν μπορούσε να καταλάβει πώς μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και ζήτησε από την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου να την επαναλάβει. Τελικά απάντησε ότι αν ήταν στη θέση της συζύγου θα έκανε το ίδιο, θα αποδεχόταν τον ομοφυλόφιλο σύντροφό της και θα προχωρούσε.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης από την κριτική επιτροπή έκανε λόγο για marketing, βιομηχανία και οικονομικό όφελος, με την υποψήφια να απαντά ότι συγχύστηκε και δεν κατάλαβε το σκηνικό της ερώτησης. Η Παυλίνα επαναλάμβανε ότι θα έμενε με το σύζυγό της προκαλώντας ακόμα περισσότερη αναστάτωση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απορεί πώς μπορεί να αγαπάει ένας άνθρωπος που υποκρίνεται.

«Αν μάθαινα ότι θα το έκανε για marketing θα το συζητούσα μαζί του» έλεγε η ανήλικη. «Θα το αποδεχόμουν» έλεγε ξανά και ξανά η 16χρονη με την κριτική επιτροπή να γίνεται έξαλλη. «Αφήστε το κορίτσι ρε παιδιά» είπε η παρουσιάστρια.

Στο τέλος την ώρα που η κριτική επιτροπή έπρεπε να δώσει βαθμολογία η απάντηση της Υβόνης Μπόσνιακ ήταν αποστομωτική: «Δεν έχω καταλάβει!».

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese