Με γραπτή δήλωσή του ο νέος προσωρινός υπερθεματιστής, ( η εταιρεία Dimeria είναι δικών του συμφερόντων ), επιβεβαίωσε την πρόθεσή του ν αναλάβει και επίσημα την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ( τον οποίο ουσιαστικά εχει αναλάβει ..
από το 2013 όταν και τον διέσωσε με δικά του κεφάλαια, που μετέφερε από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητας στο εξωτερικό, από τη χρεοκοπία και την τρίτη εθνική κατηγορία, με τις ευλογίες τότε της κυβέρνησης του Αντ Σαμαρά και του Θεσσαλονικέα Ευ Βενιζέλου ) ! Μπορεί στο σκεπτικό να περιέχεται μια σειρά αθλητικών και οπαδικών λόγων γι αυτή του την κίνηση στη δεδομένη χρονική συγκυρία, εν τούτοις το πολιτικό “μήνυμα” είναι και σαφές και προς συγκεριμένους αποδέκτες. Συγκεκριμένα κύκλοι από τη συμπρωτεύουσα εκτιμούν ότι με την κινηση αυτή, ο Ιβάν Σαββίδης, “βάζει τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και το καρτέλ των καναλαρχών με προεξάρχοντα τον Alpha του Δημ Κοντομηνά, απέναντι στους Μακεδόνες και τον ΠΑΟΚ ….”! Μάλιστα χθες στη Βουλή, οι Θεσσαλονικείς βουλευτές τς ΝΔ, ( ο Περιφερειάρχης Απ Τζιτζικώστας εχει εκφράσει τη στηριξή του Σαββίδη από την πρ΄τη στιγμή ) μετέφεραν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους, που κάποιοι προειδοποίησαν ότι θα φτάσει και σε αναυπακοή … στη στάση της ΝΔ απέναντι στην ανάληψη της 4ης άδειας από τον Ιβάν Σαββίδη. Όπως είπαν, οι Θεσσαλονικείς και ιδιαίτερα οι οπάδοί της δημοφιλούς ομάδας που εξαπλώνονται σε όλη τη Μακεδονία, μιλάνε ξανά για το καρτέλ και το κεντρικό κράτος των Αθηνών και θεωρούν ήδη ως casus belli από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ψυχρό πόλεμο που ασκείται κατά του Σαββίδη, με δηλώσεις αλλά και στοχευμένα δημοσιεύματα σε φιλικά Μέσα, περί προέλευσης κεφαλαίων, Πόθεν Εσχες κλπ. Υπενθυμίζουν μάλιστα ότι ο Ιβαν Σαββίδης επένδυσε στην Μακεδονία επί κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τον καλοδέχτηκε η τότε κυβέρνηση, συμπεριλαμβάνοντάς τον μάλιστα μέσα στο αφήγημά της – τότε – περί … success story !
http://thefaq.gr/

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese