Λίγες μόνο μέρες μετά την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ συνάντησε κρυφά την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον σε ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη…

Η Τζένιφερ Άνιστον φέρεται, σύμφωνα με πηγές, να έχει παγιδευτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο επειδή αγαπά περισσότερο τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ από τον τωρινό Τζάστιν Θερού. “Η Τζεν μιλά με τον Μπραντ Πιτ. Είπε σε φίλους ότι θα ήταν όνειρο να μπορούσε να είναι ξανά μαζί. Η αλήθεια είναι πως περίμενε κρυφά να εγκαταλείψει την Αντζελίνα”.

Η 45χρονη σήμερα Άνιστον έχει ξανά μια ευκαιρία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που συναντήθηκαν κρυφά, όπως αποκαλύπτει το radaronline, σε ιδιωτική σουίτα στο ξενοδοχείο Gansevoort τον Ιούλιο. Οι δύο πρώην σύζυγοι απαθανατίστηκαν από την κάμερα ασφαλείας να μπαίνουν μαζί στο ξενοδοχείο.

Σε αυτή τη συνάντηση ο Μπραντ Πιτ φέρεται να της εξέθεσε τα προβλήματα στον γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί και να προσπάθησε να την ξανακερδίσει. Πριν από λίγα χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι όταν έμαθε πως την απατούσε με την Αντζελίνα Τζολί.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός ξαναπαντρεύτηκε το 2015 με τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού. “Είναι χαρούμενη που έμαθε για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ γιατί μέσα της πάντα ήλπιζε. Είναι ο έρωτας της ζωής της και δεν μπόρεσε ποτέ να τον ξεπεράσει”, αποκάλυψε φίλος της. Προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Θερού και τώρα είναι παγιδευμένη γιατί δεν τον αγαπά τόσο πολύ όσο τον Μπραντ Πιτ.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese