Σε ηλικία 73 ετών έφυγε χθες από τη ζωή ο Γιώργος Φώτης, πρώην πρόεδρος του ΙΚΑ και πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία από την…
επαγγελματική του δραστηριότητα ως χειρουργός – παιδοχειρουργός.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή σε Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με πρόβλημα υγείας. Αφησε την τελευταία του πνοή το πρωί έχοντας δίπλα του αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Γιώργος Φώτης είχε σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Είχε πάρει την ειδικότητά του στη χειρουργική – παιδοχειρουργική και είχε εργαστεί στην Αθήνα ως επιμελητής.

Επέστρεψε στο Βόλο, όπου συνέχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα, ενώ από το γάμο του απέκτησε δύο παιδιά και ευτύχισε να γνωρίσει τρία εγγόνια.

Ο 73χρονος εργάστηκε επί δέκα χρόνια στην Κλινική Σκιαθίτη, ενώ παράλληλα δούλευε και στο ΙΚΑ μέχρι τη συνταξιοδότηση. Μάλιστα το ’84 είχε διατελέσει και πρόεδρος του Ιδρύματος στο Βόλο.

Τα προβλήματα με την υγεία άρχισαν να ταλαιπωρούν τον 73χρονο πριν από ένα περίπου χρόνο. Μέχρι τότε ήταν καλά. Ανθρωποι που τον γνώρισαν κάνουν λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο που χαίρονταν την αγάπη του κόσμου την οποία είχε αποκτήσει κυρίως μέσα από το λειτούργημά του.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese