Μια εικόνα με ορδές νέων που γυρίζουν την πλάτη τους στην Χίλαρι Κλίντον για να τραβήξουν την τέλεια selfie έγινε viral αυτό το …
Σαββατοκύριακο.

Την στιγμή απαθανάτισε κατά την προεκλογική εκστρατεία στο Ορλάντο, της Φλόριντα, η επίσημη φωτογράφος της Χίλαρι, Την στιγμή απαθανάτισε κατά την προεκλογική εκστρατεία στο Ορλάντο, της Φλόριντα, η επίσημη φωτογράφος της Χίλαρι, Barbara Kinney.. Η εικόνα μοιράστηκε στα social media και είχε μικτή αντίδραση: Κάποιοι έγραψαν ότι οι Millenial πραγματικά μισούν τη Χίλαρι Κλίντον, και άλλοι, ότι έχουν την κατάλληλη δόση ειρωνείας.

Ωστόσο, όπως προέκυψε αυτή δεν ήταν μια αυθόρμητη δράση των νέων, αλλά εντελώς στημένη, αφού η Κλίντον ήταν αυτή που ενθάρρυνε τους μαθητές να τραβήξουν selfie.

Ένας ανώνυμος και όπως αντιλαμβανόμαστε υποστηρικτής του Τραμπ, απαθανάτισε τη στιγμή σε βίντεο, όπου ακούγεται η Χίλαρι να λέει: Όποιος θέλει selfie, να γυρίσει από την άλλη πλευρά τώρα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο, στο 21:39:

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese