Ο νεαρός…
σώθηκε πέφτοντας πάνω σε ένα ταξί

Να εντυπωσιάσει μια φίλη του ήθελε ένας 16χρονος από τη Ρωσία και το μόνο που κατάφερε είναι να πέσει στο κενό με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής.
Ο ερωτοχτυπημένος Alexander Shadrin βγήκε σε ένα μπαλκόνι στον 23ο όροφο ενός κτηρίου προσπαθώντας να εντυπωσιάσει το κορίτσι που του άρεσε αλλά από ένα λάθος έπεσε από περίπου 70 μέτρα στο κενό. Όταν έφτασε στο σημείο το νοσηλευτικό προσωπικό προς έκπληξή του διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανός και μάλιστα είχε επίγνωση του τι είχε συμβεί. Ο νεαρός, για μεγάλη του τύχη, είχε πέσει στην οροφή ενός ταξί και είχε σωθεί από βέβαιο θάνατο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 16χρονος είχε ανέβει πάνω στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού του στο σπίτι του στο Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας για να αποδείξει στη φίλη του ότι μπορεί να κρατήσει την ισορροπία του.
Όμως, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κανείς δεν πίστευε βέβαια ότι θα καταλήξει πάνω σε ένα σταθμευμένο ταξί που βρισκόταν από κάτω και το οποίο θα του έσωζε τη ζωή. Ο 16χρονος έχει υποστεί «σοβαρές σωματικές βλάβες», αλλά είναι σταθερή κατάσταση έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.
Οι εικόνες από το σημείο, δείχνουν την οροφή του αυτοκινήτου να έχει λυγίσει και το πίσω παράθυρο να έχει σπάσει. Όμως με αυτό τον τρόπο το όχημα έσωσε το παιδί καθώς «άμβλυνε την πτώση του» όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα.
Την ώρα της πτώσης, ο οδηγός του οχήματος δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν μάλλον αρκετά τυχερός γιατί θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί θανάσιμα και ο ίδιος. Η αστυνομία κάνει περαιτέρω έρευνα για το συμβάν.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese