Μην ξαναπείς ότι η δική σου μέρα  ήταν άσχημη…

Ένα παράξενο περιστατικό τράβηξε το ενδιαφέρον όσων βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο της Μελβούρνης σήμερα το πρωί. Μια μυστηριώδης γυναίκα, φορώντας νυφικό εθεάθη να περπατά μόνη της, προκαλώντας ανησυχία.

Η μοναχική και παράξενη νύφη έκανε βόλτες έξω από ένα κλειστό καφέ και η εικόνα της πυροδότησε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει η βρετανική Sun.

Ένας χρήστης του Reddit ανέβασε τη φωτογραφία της, ζητώντας πληροφορίες για την ταυτότητά της και αν χρειάζεται βοήθεια. Αναρωτήθηκε μάλιστα τι μπορεί να πέρασε το Σαββατοκύριακο.

Με ανάρτησή του αργότερα, σχολίασε ότι το  αφεντικό του την είδε τυχαία στο δρόμο, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να σταματήσει και να μάθει αν ήταν καλά.  Ορισμένοι υποστήριξαν ότι η γυναίκα ήταν μέρος ενός κοινωνικού πειράματος, ενώ άλλοι αμφισβήτησαν την ψυχική της υγεία.

Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για ραδιοφωνική φάρσα του σταθμού Kiss 101,1. Ένας χρήστης έγραψε ότι μόλις έχασε την ευκαιρία να κερδίσει 1.000 δολάρια.  Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί επιβεβαίωσαν το γεγονός με μια φωτογραφία από το εμπορικό κέντρο.

Ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τη φημολογία με έναν χρήστη να σχολιάζει ότι στεκόταν σαν φάντασμα από ταινία τρόμου, ακίνητη, με το κεφάλι κάτω και τα χέρια στο πλάι.

Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν νυφικό αυτό που φορούσε και πιθανότατα η γυναίκα γυρνούσε σπίτι μετά από μια περιπετειώδης έξοδο.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese