Με την Ελληνική σημαία δεν θα παίζετε..Με την σημαία της Ένοπλες Δυνάμεις και τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων δεν θα παίζετε..Βάλτε το καλά στο άδειο κεφαλάκι σας…

 

Τελικά είναι όλοι αυτοί χρυσαυγίτες?
Η ηχηρή «απάντηση» των κατοίκων..στους ψεύτες και τους δήθεν..

«Βούλιαξε» χθες, Κυριακή, το λιμάνι της Μυτιλήνης, από χιλιάδες κατοίκους του νησιού που τίμησαν με την παρουσία τους την υποστολή της σημαίας, μπροστά από το παλιό Λιμεναρχείο της πόλης.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε μετά από κάλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα στην προκυμαία Μυτιλήνης δίνοντας τη δική του ηχηρή «απάντηση» στα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής.

Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, ήταν όλοι εκεί… Με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν στην πλατεία Σαπφούς για να ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού τον εθνικό ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας.

Ο κόσμος δημιούργησε ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνισή του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Δείτε βίντεο

Πηγή: lesvosnews, lesvospost 

ΥΓ..Η συγκέντρωση αυτή σημαίνει πολλά.Κι ας κάνουν μερικοί πως δεν καταλαβαίνουν.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δω στο προσεχές διάστημα αλληλέγγυους και ΜΚΟδες να επιπλέουν στο λιμάνι και να κολυμπάνε με σωσίβια για να διαφύγουν του λιντσαρίσματος.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese