Η φωτογραφία που συγκέντρωσε τα βλέμματα αλλά και τα φλας…

Μία τρυφερή αγκαλιά της Μισέλ Ομπάμα, στον Τζορτζ Μπους, συγκέντρωσε τα βλέμματα και αναπόφευκτα την προσοχή των φωτογράφων, στα εγκαίνια του Εθνικού Μουσείου Αφροαμερικανικής Ιστορίας στις ΗΠΑ.
Εκεί βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της χώρας, μαζί με την σύζυγό του, αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα με την Πρώτη Κυρία. Και η εκδήλωση ήταν μία ακόμη ευκαιρία για να διαπιστώσει κανείς την απρόσμενη φιλία της Μισέλ Ομπάμα με τον Τζορτζ Μπους.
Τα τελευταία οχτώ χρόνια, οι δύο τους γίνονται ολοένα και πιο φιλικοί μεταξύ τους, σημειώνει το CNN. Σε δημόσιες εκδηλώσεις, συχνά κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, γελώντας ή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, όπως στην εκδήλωση μνήμης για τους αστυνομικούς που σκοτώθηκαν σε επίθεση στο Ντάλας τον περασμένο Ιούλιο.
Το Σάββατο έγινε κάτι ανάλογο, όταν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρώτη Κυρία «άρπαξε» στην αγκαλιά της τον Μπους, με τους συζύγους τους να παρακολουθούν.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese