Οι εικόνες από το μπάτσελορ έγιναν viral και έφτασαν στον γαμπρό! – Δείτε το βίντεο…

Μια μέλλουσα νύφη τίναξε κυριολεκτικά στον αέρα το γάμο της λίγες μόνο μέρες πριν την τελετή με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Ο λόγος για τη νεαρή Emma Alicia Paz Ayala από τη βορειοδυτική πόλη του Μεξικού, Hermosillo η οποία βγήκε έξω με τις φίλες της για το περίφημο μπάτσελορ πάρτι, ώστε για να γιορτάσουν την τελευταία νύχτα της «ελευθερίας» της πριν το γάμο.
Το πάρτι έγινε στο θέρετρο Playa del Carmen στην άλλη πλευρά της χώρας και αφού είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ στην πισίνα του μπαρ βρέθηκε να φιλιέται με έναν άγνωστο. Το περιστατικό όμως δεν έμεινε κρυφό καθώς κάποιος το μαγνητοσκόπησε – πιθανόν από την παρέα της – ανέβηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral με αποτέλεσμα ο γάμος να ακυρωθεί.
Το βίντεο δείχνει τη νέα «παρέα» της κοπέλας να την πιάνει από τη μέση και να τη φιλάει με την ίδια να ανταποδίδει και να το απολαμβάνει, όλα σε ένα κλίμα ευφορίας. Το κλιπ όμως μοιράστηκε γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα και σύντομα εξαπλώθηκε με το hashtag «#LadyCoralina» ως αναφορά στο όνομα του «Coralina Bar», όπου συνέβη το περιστατικό. Με αυτό τον τρόπο έφτασε και στα χέρια του μέλλοντα συζύγου της και της οικογένειάς του με αποτέλεσμα ο γάμος να ακυρωθεί μέσα σε λίγη ώρα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, βέβαια, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν απόφαση της μέλλουσας νύφης να ακυρώσει το γάμο και όχι του γαμπρού.
Πολλοί πάντως έσπευσαν να σχολιάσουν όχι τόσο τη νύφη αλλά τις… φίλες της που θεωρούνται υπεύθυνες για το ότι το περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε αλλά κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο. Λένε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι γι’ αυτό προτιμούν άνδρες φίλους και όχι γυναίκες.
Δείτε το επίμαχο βίντεο…

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese