Μια νεαρή μητέρα προκάλεσε σοβαρά κατάγματα στο κρανίο του μόλις 2 μηνών γιου της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα της…

 Η εικονιζόμενη 22χρονη Peek Gaddis από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών σύμφωνα με την Mirror βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και θα δικαστεί για κακοποίηση ανηλίκου.

Η ίδια θέλοντας να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της παραδέχτηκε πως εκνευρίστηκε με το κλάμα του μωρού. «Εκλαιγε συνεχώς και δεν με άφηνε να κοιμηθώ».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το βρέφος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα δυνατά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι του. Μάλιστα ένα χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό που αν το παιδί δεν πήγαινε εγκαίρως στο νοσοκομείο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

Η 22χρονη μητέρα που είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα κατηγορείται για δεύτερου βαθμού εγκληματική επίθεση και κρατείται στο Hamilton Conty Jail.

Ο δικαστής Ted Barry διέταξε να μην έχει καμία επαφή με το μωρό και δύο ακόμα παιδιά. Η υπόθεσή της θα περάσει από σώμα ενόρκων στις 22 Ιουνίου. 

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese