Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο -για πρόστιμο 3,7 εκατ. ευρώ για εμβάσματα 5,28 εκατ. ευρώ που είχε…
στείλει στην Κύπρο τη διετία 2010-201- μπαίνει ξανά πρώτος και καλύτερος στο στόχαστρο επανελέγχου όσων έβγαλαν εμβάσματα στο εξωτερικό!

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών λένε ότι η υπόθεση Χατζηγιάννη δεν έκλεισε με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου  θα επανελεγχθεί ο τραγουδιστής όχι μόνο τα έτη 2010 – 2011 που έστειλε τα χρήματα στην Κύπρο αλλά και για την 12ετία 2000-2012.

Θα ξεσκονίσουν όλες τις συναλλαγές που πραγματοποίησε μέσω των τραπεζικών λογαριασμών του για τα εισοδήματα που δήλωσε στην εφορία το συγκεκριμένη περίοδο. Θα κληθεί να δικαιολογήσει όσα ποσά βρεθούν να έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς του από την 1η Ιανουαρίου 2000 έως τον Ιούνιο του 2012.  

Στο υπουργείο Οικονομικών θεωρούν ότι κατά τον αρχικό έλεγχο οι φορολογικές αρχές ακολούθησαν λανθασμένη διαδικασία η οποία και αμφισβητείται από τους ελεγχθέντες όπως και στην περίπτωση του διάσημου τραγουδιστή ο οποίος και δικαιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) προγραμματίζει νέους ελέγχους για την περίοδο 2000-2012 στους φορολογουμένους με εμβάσματα τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στη «σούπερ» λίστα με τα 1.270.047 ΑΦΜ που προέκυψε από το «πάντρεμα» όλων των λιστών.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese