Να βοηθήσει κι άλλα ζευγάρια που περνάνε κρίση να σώσουν τον γάμο τους, αποφάσισε μια γυναίκα από την Βρετανία…

Για την Lianna Walden ο λόγος, η οποία πριν από οχτώ περίπου χρόνια, αντιμετώπισε πολύ σοβαρή κρίση στο γάμο της.

Αφορμή ήταν η παραδοχή του 54χρονου (σήμερα) συζύγου της κατά την διάρκεια των διακοπών τους, ότι την απατούσε με άλλους άνδρες.

Μετά την «σφαλιάρα» που έφαγε η 52χρονη, αποφάσισε να το διαχειριστεί… με άλλο τρόπο. Όχι δεν τον χώρισε, αλλά τον άφησε ελεύθερο να πηγαίνει με όσους θέλει!

Οχτώ χρόνια μετά από την αποκάλυψη αυτή, το ζευγάρι συμπληρώνει 22 χρόνια γάμου, και δηλώνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, τονίζοντας πως ο ένας επιθυμεί ερωτικά τον άλλον πολύ πιο έντονα.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Lianna περιέγραψε την ιστορία της, που θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα και μια πολύ ωραία ταινία:

«Είχαμε πάει για πεζοπορία στο βουνό όταν ο άνδρας μου, ο Mark, μου είπε ξαφνικά ότι ήθελε να μιλήσουμε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πήγαινε με άλλους άνδρες και ότι ήταν bisexual. Έγινα ράκος, ωστόσο σκέφτηκα αμέσως ότι δεν ήθελα να καταλήξω σαν όλους τους γνωστούς μου και την αδερφή μου που έχουν πάρει διαζύγιο. Εξακολουθούσα να αγαπώ τον Mark αλλά είχα σοκαριστεί. Αυτό που με πείραζε περισσότερο ήταν τα ψέματα όπως και το γεγονός ότι είχε αρχίσει να πειραματίζεται χωρίς εμένα. Δεν ήθελα όμως να συνεχιστεί η σχέση μας όπως ήταν στο παρελθόν. Έτσι του είπα “αν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις με άνδρες, τότε θα πρέπει να δεχτείς και τους δικούς μου πειραματισμούς”».

Μιλώντας για τα στάδια που πέρασε μέχρι να το αποδεχτεί, η 52χρονη εξήγησε πως παρόλο που απελπίστηκε και θύμωσε, στο τέλος αποφάσισε να πειραματιστεί κι εκείνη, όπως για παράδειγμα το να κάνει «τρίο» με τον άντρα της ή με άγνωστο!

Αποτέλεσμα όπως εξομολογείται, η ερωτική ζωή με τον σύζυγό της να φουντώσει, καθώς απελευθερωμένοι και οι δύο όσο ποτέ, αισθάνθηκαν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον ξανά από την αρχή, και να ανακαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητάς τους.

Αφού λοιπόν τα έλυσαν μεταξύ τους, έπρεπε να εξηγήσουν και στα παιδιά τους ποιοι ήταν οι άγνωστοι που μπαινόβγαιναν στο σπίτι τους.

Έτσι έκατσαν και είπαν στον τότε 13χρονο και στην τότε 14χρονη κόρη τους, ότι αυτός ο τρόπος ζωής ήταν ο ενδεδειγμένος για να είναι ευτυχισμένοι και να μείνουν μαζί ως οικογένεια.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese