Το περιβάλλον του ηθοποιού διαψεύδει ότι…
χτύπησε το γιο του

Τη δική του μάχη ετοιμάζεται να δώσει ο Μπραντ Πιτ στον δικαστικό πόλεμο με την Αντζελίνα Τζολί. Το περιβάλλον του ηθοποιού «διαρρέει» ότι δεν σκοπεύει να δεχθεί μόνο δικαίωμα επισκέψεων αλλά θα διεκδικήσει την φυσική επιμέλεια των 6 παιδιών του, ενώ ταυτόχρονα αρνείται ότι χτύπησε τον 15χρονο γιο του.
Πηγή από τον στενό κύκλο του 52χρονου ηθοποιού αποκάλυψεστο USA Today ότι ο Πιτ προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους για να τον εκπροσωπήσει στην δικαστική διαμάχη, τον Λανς Σπίγκελ. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει μεγάλα ονόματα στο πελατολόγιο του όπως τον ηθοποιό, Τσάρλι Σιν, τον Μάικλ Τζάκσον, την Χέδερ Λοκλίαρ και την Έβα Λονγκόρια.
Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η έρευνα για τις καταγγελίες ότι ο Πιτ χτύπησε τον μεγαλύτερο γιο του, τον 15χρονο Μάντοξ. Πηγή κοντά στον Μπραντ Πιτ επιβεβαίωσε ότι παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα και συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές. «Οι ισχυρισμοί είναι υπερβολικοί ή έχουν κατασκευαστεί αλλά θα κάνει οτιδήποτε είναι καλύτερο για τα παιδιά του. Παρά το γεγονός ότι γίνεται δέκτης μίας σφοδρής επίθεσης κατηγοριών παραμένει προσηλωμένος σε αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά», ανέφερε η ίδια πηγή.
Το FBI επιβεβαίωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο της έναρξης έρευνας για τον Μπραντ Πιτ, που κατηγορείται για επιθετική συμπεριφορά κατά των παιδιών τους από την σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, που έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
«Το FBI συγκεντρώνει τα στοιχεία και θα αξιολογήσει εάν πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο», δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ απαντώντας σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP).
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, τα γεγονότα που συνέβησαν εντός του τζετ αφορούν ειδική υπηρεσία του FBI και όχι την αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) , όπου κατοικεί το ζεύγος.
Το LAPD διέψευσε ότι διεξάγει έρευνα για το επεισόδιο, ενώ οι δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες αρκέσθηκαν να ανακοινώσουν ότι δεν είναι αυτές η πηγή των διαρροών στον τύπο.
«Αντίθετα με ό,τι δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο αυτό δεν είπε σε κανέναν τίποτε και δεν επιβεβαίωσε ότι συμμετέχουμε σε έρευνα για κάποιο συγκεκριμένο άτομο», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος των υπηρεσιών για τα παιδιά και την οικογένεια της κομητείας του Λος Άντζελες, διευκρινίζοντας ότι η υπηρεσία δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει σε κανέναν για έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε τη Δευτέρα αίτηση διαζυγίου ζητώντας να διατηρήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που μέχρι σήμερα ανέτρεφε μαζί με τον Μπραντ Πιτ, στον οποίο δεν θέλει να παραχωρήσει παρά μόνο δικαιώματα επίσκεψης.
Σύμφωνα με το περιοδικό TMZ καταγγέλλει τον σύζυγό της για κατάχρηση αλκοόλ και κάνναβης και για εκρήξεις οργής που της δημιουργούν ανησυχία για τα παιδιά τους. Το TMZ και το People ισχυρίζονται ότι ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε φραστικά και σωματικά σε ένα από τα παιδιά εντός του οικογενειακού τζετ και ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ώθησαν την Ατζελίνα Τζολί στην κατάθεση αίτησης διαζυγίου.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese