Της τραβάει το χέρι και της κουνάει το κεφάλι για να την συνεφέρει…

Αυτή είναι η δραματική στιγμή που ένα μικρό κορίτσι προσπαθεί απεγνωσμένα να ξυπνήσει τη μητέρα του, η οποία έχει καταρρεύσει από υπερβολική δόση στο διάδρομο ενός σούπερ μάρκετ.
Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει το 2χρονο κορίτσι να αρπάζει το χέρι της μητέρας του και να κουνάει το κεφάλι της κλαίγοντας. Γιατροί κατάφεραν να συνεφέρουν την μητέρα ενώ εκείνη αρνήθηκε ότι είχε κάνει χρήση.
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Μασαχουσέτης σε μία προσπάθεια να δείξει το σκληρό «πρόσωπο» των ναρκωτικών. Την επιμέλεια του παιδιού, σύμφωνα με την Sun, έχει αναλάβει το κράτος μέχρι η υπόθεση να πάει στις δικαστικές αίθουσες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία δημοσιεύει «σκληρές» εικόνες. Η αστυνομία του Οχάιο είχε δημοσιεύει τις φωτογραφίες δύο γονιών χρήστες ναρκωτικών να βρίσκονται λιπόθυμοι στο αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκεται το παιδί τους.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese