Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα…
«Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

πραγματοποιείται στο Δήμο Δράμας, τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, ώρα 6.00μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου (Βερμίου 2 και 1ης Ιουλίου, ισόγειο).

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Δράμας, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δημότες:

• Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,

• Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών,

• Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.

Το θέμα θα αναπτύξει ο κ. Ξενοφών Κροκίδης, Παθολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Mainz Γερμανίας, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese