Τεράστια πέη, με μέγεθος μεγαλύτερο από δύο ορόφους έχουν κατακλύσει τα κτίρια στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, προκαλώντας…


 τεράστια αναστάτωση στις αρχές, οι οποίες αναζητούν εναγωνίως τον καλλιτέχνη που έκανε το τεράστιο και «ειδικού θέματος» graffiti.
Στον ίδιο χρεώνεται ένα ακόμη -αν μη τι άλλο- τολμηρό δημιούργημα σε κτίριο των Βρυξελλών, το οποίο παρουσιάζει μία γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται, προσελκύοντας τα βλέμματα των χιλιάδων περαστικών, από μεγάλη απόσταση.
Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης δεν έχει εντοπιστεί, ενώ κανείς από τον στενό κύκλο της ομάδας που φιλοτεχνεί τα κτίρια της βελγικής πρωτεύουσας, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι, ή τουλάχιστον δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητά του.
Η βελγική αστυνομία έχει ήδη ενεργοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας στους δρόμους της περιοχής που φαίνεται να «εκφράζεται» ο μυστηριώδης καλλιτέχνης, προκειμένου να εντοπιστεί και -τουλάχιστον- να διακόψει τη δράση του.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese