Πολύ σκληρές εικόνες + video…

Ναυτία και οργή προκαλεί το παρακάτω βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να πετά επανειλημμένα την 3χρονη θετή του κόρη σε πισίνα, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να χάσει τη ζωή του από πνιγμό.
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 100 ετών.
Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον φρικτό τρόπο με τον οποίο ο Jose David N., πετούσε ξανά και ξανά το παιδί στο νερό, στην πισίνα ξενοδοχείου στην πόλη Morelia του Μεξικού.
Ενώ η μικρούλα αγωνίζεται να πάρει ανάσα και να επιπλεύσει, ο δολοφόνος της στέκεται στην άκρη της πισίνας και την κοιτά απαθής. Ενώ εκείνη δεν μπορούσε να κολυμπήσει, εκείνος δεν έκανε τίποτα για να τη σώσει.
Η μητέρα της 3χρονης δήλωσε πως δεν γνώριζε για την κακομεταχείριση που υφίστατο το παιδί της παρά μόνο όταν είδε τις σοκαριστικές εικόνες.
Το εν λόγω περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2015 ενώ η μητέρα κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και προκάλεσε έκρηξη οργής στη Νότια Αμερική.
Ο Jose ήξερε πως η θετή κόρη του δεν μπορούσε να κολυμπήσει αλλά δήλωσε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε πως είχε πνιγεί. Το βίντεο ωστόσο παρείχε επαρκείς πληροφορίες ώστε να καταδικαστεί με καμία πιθανότητα αναστολής.
Ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 40 ετών αλλά ο δικαστής έκανε ακόμα βαρύτερη την ποινή του όταν ξαναείδε το βίντεο.
Σύμφωνα με την ετυμηγορία ο άνδρας όχι μόνο πέταξε το κοριτσάκι στην πισίνα ξανά και ξανά αλλά την έσυρε και από τα μαλλιά κάτω από το νερό. Μετά κράτησε το σωματάκι της σε τέτοια θέση που της ήταν αδύνατο να πάρει ανάσα.
Η υπεράσπισή του προσπάθησε να υποστηρίξει πως το κοριτσάκι πέθανε έξω από το νερό αλλά το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese