Άνοιξε σήμερα ο δρόμος για την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών στο Ηράκλειο καθώς σήμερα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός …
για την κατασκευή του νέου επιβατικού σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο ιστορικό κτήριο του Αθηνά.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Μανώλης Χαχλιούτης στο cretapost, 18 κρητικές εταιρίες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για το νέο μεγάλο επενδυτικό έργο.

«Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαχλιούτης ο οποίος παράλληλα επεσήμανε πως «σε έναν χρόνο θα είναι έτοιμος ο νέος επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ».

Ο νέος σταθμός, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Χαχλιούτη στο cretapost θα είναι υπερσύγχρονος και θα καταλαμβάνει το 1/3 των 9 στρεμμάτων του κτιρίου Αθηνά.

«Θα υπάρχει επιβατικός σταθμός, αίθουσες αναμονής, διοικητήριο και μαγαζιά» υπογράμμισε σχετικά ο κ. Χαχλιούτης.

Παράλληλα οι πληροφορίες θέλουν στα υπόλοιπα 2/3 του κτηρίου Αθηνά να δημιουργηθεί Μουσείο «Οδυσσέα Ελύτη», διάφορες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ενώ θα συντηρηθεί και το ιστορικό φουγάρο που είναι το σημείο κατατεθέν του κτηρίου Αθηνά.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese