Άλλη μια απόδειξη ότι πλέον στις τάξεις των οπαδών έχουν εισχωρήσει άτομα με ποινικό παρελθόν αποτελεί η επίθεση με χειροβομβίδα σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού σύμφωνα με την Αστυνομία…

 

Ανησυχία στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας έχει προκαλέσει η επίθεση με χειροβομβίδα (!) σε σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού στο Παγκράτι.

Αυτό μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι το ζήτημα απασχολεί τους υπευθύνους της ΕΛΑΣ.

Το περιστατικό το οποίο έγινε τα ξημερώματα αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών των ομάδων έχουν εισχωρήσει άτομα με ποινικό παρελθόν, που τους βαραίνουν κατηγορίες ακόμη και για ανθρωποκτονίες.

Όπως ανέφερε στους 94,6 ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Αρχές είναι πεπεισμένες ότι πρόκειται για επιθέσεις με αθλητικό υπόβαθρο, παρά τις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν από όσα «ίσχυαν» μέχρι τώρα. Όπως –για παράδειγμα-το γεγονός ότι -μέχρι τώρα- οι οπαδοί έφεραν επάνω τους διακριτικά.

Σε άλλες επιθέσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν έχει υπάρξει και ταυτοποίηση ατόμου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τον “αέρα” του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.

 

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese