Η λεγόμενη «δαγκάνα» είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο για την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης…

Ακινητοποιεί το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, και για να μπορέσεις να το πάρεις πρέπει πρώτα να πας (στου διαόλου τη μάνα, αν είσαι στο Λονδίνο) να πληρώσεις το –τσουχτερό– πρόστιμο για να έρθουν να σου το ξεκλειδώσουν.

Το να μην προσέξεις ότι σου έχουν βάλει δαγκάνα είναι εντελώς απίθανο, αφού η δαγκάνα είναι βαμμένη σε χτυπητό κίτρινο χρώμα κι επιπλέον σου κολλάνε και την κλήση στο παράθυρο του οδηγού.

Ο πρωταγωνιστής του video λοιπόν δεν μπορεί να μην κατάλαβε ότι το αυτοκίνητό του ήταν ακινητοποιημένο, αφού η δαγκάνα ήταν και στην πλευρά του οδηγού (το επεισόδιο συνέβη στην Αγγλία). Παρ’ όλα αυτά μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπρος και επιχείρησε να φύγει!

Όπως θα δείτε, έκανε κάμποσες προσπάθειες, και θα πρέπει να ήταν πολύ αναίσθητος για να μην ένιωσε τα χτυπήματα καθώς κυλούσε με… τριγωνικό τροχό – και να μη λυπήθηκε το Toyota Verso του. Μόνον όταν ήρθε κάποιος περαστικός (ή δημοτικός αστυνομικός;) και του το επισήμανε, αποφάσισε να ξαναπαρκάρει το αυτοκίνητο στην –παράνομη– θέση και να φύγει πεζός με τα χαρτιά του στο χέρι!

Τελικά, η δουλειά που είχε θα πρέπει να ήταν πολύ σημαντική για να δικαιολογεί τον συνολικό λογαριασμό που θα του έρθει…

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese