Μία ακόμη δίκη «γίγας» με 104 κατηγορούμενους αναμένεται να απασχολήσει τη Δικαιοσύνη στις 5 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ανοίξει η αυλαία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων…

 

Μία ακόμη δίκη «γίγας» με 104 κατηγορούμενους αναμένεται να απασχολήσει τη Δικαιοσύνη στις 5 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ανοίξει η αυλαία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να «φιλοξενήσει» το αποκαλούμενο παραδικαστικό κύκλωμα Νο 2.

Δικηγόροι, ένας πολιτικός μηχανικός, ένας ιερέας, ένας γνωστός τηλε-δικηγόρος, επιχειρηματίες, γνωστοί φοροτεχνικοί και αλλά και πρόσωπα υπεράνω υποψίας θα καθίσουν στο εδώλιο για την εμπλοκή τους στην υπόθεση των ακινήτων που φέρονται να είχαν βάλει στο…μάτι με στόχο να τα οικειοποιηθούν.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν κατά περίπτωση είναι βαριές:

συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωση, πλαστογραφία, απάτη από κοινού, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα εκβίασης,ψευδή βεβαίωση και άλλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει το παραπεμπτικό βούλευμα, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι ως μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν ακίνητα-φιλέτα, ακατοίκητα και εγκαταλελειμμένα,τα καταλάμβαναν αυθαίρετα και τα εμφάνιζαν ότι ανήκουν σε άλλα μέλη του κυκλώματος. Το εύρος της κομπίνας φαίνεται ότι ήταν τόσο μεγάλο που αναζητούνται από τη δικαιοσύνη με ένταλμα σύλληψης ακόμη 36 άτομα..

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese