Μήνυση και κατά του Παναγιώτη Ψυχάρη υπέβαλε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις εγγυήσεις δανείων με «αέρα».
«Ο λαός απαιτεί να μπει τέλος στη ″νταβατζιδοκρατία″. Το δημόσιο πλήρωσε ακριβά το ″νταβατζηλίκι″ με εκατοντάδες εκατομμύρια κρατικού χρήματος, με τα οποία λειτουργούσαν, χωρίς άδειες, τα περίφημα ″συστημικά ΜΜΕ″ των γνωστών καναλαρχών και των παπαγάλων της μνημονιακής διαπλοκής», τόνισε εξερχόμενος από το εισαγγελικό γραφείο ο Νίκος Νικολόπουλος.
Ο Νίκος Νικολόπουλος επισήμανε ότι «πριν από τα βοσκοτόπια, είχαμε από τα κόμματα διπλές-τριπλές εκχωρήσεις για δήθεν εγγυήσεις. Έτσι, για να μην παραπεμφθούν στις καλένδες..
καραμπινάτα σκάνδαλα και οι παρανομίες, που ενόρκως ομολογούνται στον ιερό τόπο της Δημοκρατίας, ενώπιον των βουλευτών της εξεταστικής από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, προσφύγαμε σήμερα (σσ χθες) ως Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος στην εισαγγελία».
Ο Nικολόπουλος υπογράμμισε ότι χάρη στην εξεταστική μετά από δεκαετίες αποκαλύπτονται εγκλήματα με ονοματεπώνυμο, πληροφορούμενοι όλοι ότι «οι τράπεζες μοίρασαν στους ″νταβατζήδες″ 1,5 δισ. ευρώ με εγγυήσεις, τα ″στρουμφάκια″ του ALTER ή την ταινιοθήκη με τις ″συνταγές για τυροκροκέτες… Μαμαλάκη″ του MEGA ή ακόμα και με αέρα κοπανιστό…».

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese