Οι αθλήτριες και οι αθλητές του τμήματος ΑμεΑ του συλλόγου μας, συμμετείχαν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο φιλανθρωπικό αγώνα…
δρόμου στην Αργυρούπολη “Τρέξε για τη ζωή, βοήθησε την Πόρτα Ανοιχτή”. Οι αθλητές μας έτρεξαν στην ειδική διαδρομή των 1000μ., συνοδευόμενοι από τους συναθλητές τους, τους πρωταθλητές-τριες του συλλόγου μας, με σκοπό την υποστήριξη της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών.

Αποτελέσματα:

Άνδρες ΑμεΑ
1. 1ος Δαραδήμος Μπάμπης 4:25.6
2. 2ος Μαρκάκης Θοδωρής 5:45.1
3. 3ος Φύκιας Αλέξανδρος 6:47.3
4. 4ος Κουτσοστάθης Βασίλης 6:47.
Γυναίκες ΑμεΑ
1. 1η Μέγα Αλεξάνδρα 5:59.4
2. 2η Ουαλάν Μαριλίζα 8:35.0
ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ Γ.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Οι πρωταθλήτριες και οι πρωταθλητές του συλλόγου μας, γνωρίζουν το μυστικό της επιτυχίας στον κλασικό αθλητισμό. Μοιραστείτε μαζί τους τις εμπειρίες στα αθλήματα του στίβου, για να δημιουργήσουμε τους νέους πρωταθλητές μας.

ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Με υψηλή θερμοκρασία για την εποχή, οι μαραθωνοδρόμοι του συλλόγου μας, πραγματοποίησαν την Κυριακάτικη προπόνηση. Η προετοιμασία για τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου 2016, έχει ήδη αρχίσει από το Καρπενήσι. Μαζί με τους μαραθωνοδρόμους, ξεκίνησαν προπόνηση και οι δρομείς των αποστάσεων του συλλόγου μας.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese