Μπορεί να είναι μόλις 6 ετών αλλά έχει καταφέρει να κάνει ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα πραγματικότητα, παίρνονας μισθό που αγγίζει τα€ 1.800. ..

 Ο Nihal Raj, φοράει την ποδιά του μάγειρα και παρουσιάζει τις δημιουργίες του στο δικό του κανάλι στο Youtube.

Ο μικρός σεφ από την Ινδία, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Kicha, ξεκίνησε το μαγείρεμα όταν ήταν μόλις τεσσάρων, χάρη στη μητέρα του, η οποία του έδειξε όλες τις τέχνες..

Στα βίντεο, που έχει αναρτήσει στο κανάλι του στο Youtube, μαγειρεύει απλές συνταγές γλυκών, ωστόσο ο πατέρας του λέει ότι μικρός «Δεν είναι επαγγελματίας».

Ουσιαστικά, ο 6χρονος ξεκίνησε το 2015, με το κανάλι του KichaTubeHD, με τον μπαμπά του να τραβάει τα βίντεό του με το iPhone του. Με το πέρασμα των μηνών, το iPhone έδωσε τη θέση του σε επαγγελματική κάμερα, με τον μικρό να γίνεται όλο και πιο γνωστός.

Τον Μάιο του 2016, το Facebook επικοινώνησε με τον πατέρα του μικρού, ζητώντας δικαιώματα από βίντεο 6χρονου, στο οποίο έφτιαχνε παγωτό μάνγκο. Η συμφωνία των δύο πλευρών δίνει στον μικρό chef το ποσό των €1.800.

Σημειώνεται ότι, το βίντεο έχει τουλάχιστον 60.000 προβολές.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese