Την εκδίκηση που ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης του Alpha, θα βιώσουμε πολύ σύντομα, μετά από τις συζητήσεις που έχει στην Βοστώνη με εταιρεία που ειδικεύεται στις διαδικτυακές πλατφόρμες,κάτι που αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος…

Η τηλεόραση τείνει να συγκλίνει με το διαδίκτυο,σε σημείο που κάποια στιγμή θα είναι ένα.Στην Ελλάδα κάθε τεχνολογική εξέλιξη έρχεται ως γνωστόν με καθυστέρηση πολλών ετών,μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση η εξέλιξη θα έρθει πολύ σύντομα, καθώς ο ιδιοκτήτης του Alpha όχι μόνο δεν σκοπεύει να αφήσει το κανάλι του να σβήσει από τον χάρτη,αλλά θα το πάει ένα βήμα μπροστά.

Το “τεχνολογικό πακέτο” που θα φέρει στην Ελλάδα θα είναι ιδιαίτερα προσιτό για κάθε τηλεθεατή και μάλιστα σύμφωνα με εκτιμήσεις και πληροφορίες, ίσως δοθεί και εντελώς δωρεάν,το “μέσον” μέσα από το οποίο ο καθένας μας θα μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί το κανάλι.

Το αποτέλεσμα ,θα είναι τόσο μπροστά,τόσο δελεαστικό και προσιτό που θα αναγάγει τις νέες άδειες και τα τεράστια ποσά που δόθηκαν σε..κουρελόχαρτα.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese