Δήλωση μετάνοιας από τον Χρήστο Αραβίδη. Ο 29χρονος επιθετικός της ΑΕΚ απολογήθηκε με γραπτή του δήλωση αναγνωρίζοντας πως έσφαλε εκφράζοντας δημοσίως τα παράπονά του για τον παραγκωνισμό του και προκαλώντας αναστάτωση στην ομάδα. Διαβεβαίωσε, δε, πως παρότι μπορεί να βρίσκεται σε ψυχολογικό πίεση, θα συνεχίσει να παλεύει για το καλό της «Ένωσης»…

Είχε προηγηθεί η συνάντησή του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το πέρας της οποίας συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

Ο Αραβίδης έσβησε, μάλιστα, το επίμαχο ποστάρισμα από το λογαριασμό του στο Facebook.

Αναλυτικά η δήλωση: 

«Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση, που έκανα, προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα.

Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο.

Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese