Την άποψη ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές εάν το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφασίσει την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε ο γραμματέας της ΝΔ, Λεύτερης Αυγενάκης στο Bήμα Fm.

«Ευθύς αμέσως πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές, ούτως ή άλλως, είναι και αυτό ένα…

ζήτημα που επιβαρύνει, την ήδη επιβαρυμένη θέση της κυβέρνησης, του κ. Τσίπρα και όλων των στελεχών της κυβέρνησής του» επεσήμανε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε:

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα έχουμε άμεσα εξελίξεις, η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατηθεί.»
Ερωτηθείς μάλιστα εάν “βλέπει” εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο απάντησε:

«Βλέπουμε συντομότατα εκλογές. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο».

«Ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί και θα καταργηθεί ευθύς αμέσως, που θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, εάν φυσικά νωρίτερα, δεν έχει αποφανθεί και δεν έχει διαπιστώσει την αντισυνταγματικότητά του, το ΣτΕ. Δεν πρόκειται με τίποτα να αφήσουμε αναξιοποίητο ή να αφήσουμε στην τύχη του ένα τόσο σημαντικό θέμα, που αφορά την δυνατότητα ή την προέλευση των χρημάτων που επικαλούνται οι 4 διεκδικητές- νικητές του διαγωνισμού αυτού για τις άδειες των καναλιών, να περάσει στο ντούκου» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese