«Καρφιά» κατά του Χρήστου Καλογρίτσα εξαπέλυσε μέσω του Σκάι ο Δημήτρης Βίτσας…

Αφού ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει εκλεκτός της κυβέρνησης» για τις τηλεοπτικές άδειες, πρόσθεσε με νόημα: «Κοντά σιμά είναι τα Γιάννενα, 26 Σεπτεμβρίου πρέπει να καταβληθεί το 1/3 του ποσού… δεν είναι το πόθεν και το έσχες, αλλά αν έχουν οι υποψήφιοι ζεστό χρήμα. Τα βάζουν εντάξει… δεν τα βάζουν; τίτλοι τέλους, και πηγαίνουμε στον επόμενο», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι η επιτροπή για τις αδειοδοτήσεις «έκανε τη δουλειά της, η επιτροπή της Βουλής θα κάνει τη δική της, και στο τέλος έρχεται η ώρα της Κρίσεως».

Σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι «σε όλους θα άρεσε να λέγαμε ότι μειώνουμε φόρους και εγώ θα ψήφιζα να μειωθούν οι φόροι αν γινόταν ψηφοφορία». Πρόσθεσε ότι άρχισε να μειώνεται η ανεργία, ενώ ανέφερε με νόημα για τον κ. Μητσοτάκη: «εγώ δεν είμαι φανατικός της ανάπτυξης με οποίο τρόπο, είμαι οπαδός της δίκαιης ανάπτυξης».

Όσον αφορά στα ειδικά μισθολόγια των στρατιωτικών, διαβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese