Είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο για τις επόμενες εκλογές με τα μέχρι στιγμής δεδομένα…
Ο Δήμαρχος Στυλίδας έχει βάλει πλώρη για την Περιφέρεια. Το δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξεκάθαρα. «Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς στις επόμενες εκλογές, άσχετα με το ποιος θα είναι απέναντί μου. Οι πολίτες είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο και αποφασίζουν για τον τόπο τους και όχι τα κόμματα….», είπε στο LamiaReport.

Όταν τον ρωτήσαμε αν θα είναι υποψήφιος και με τον Κώστα Μπακογιάννη απέναντί του μας είπε: «Φυσικά και θα είμαι. Ο Μπακογιάννης είναι φίλος μου και τον εκτιμώ. Έχουμε άριστη συνεργασία. Θα χαρώ πολύ να είμαστε αντίπαλοι γιατί θα κάνουμε έναν πολιτισμένο αγώνα. Όποιος και να κερδίσει μετά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα τα δώσουμε όλα για τη Στερεά Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε η καρδιά της Ελλάδας. Η “καρδιά” όμως πρέπει να χτυπάει δυνατά, πολύ πιο δυνατά απ΄ ότι χτυπάει τώρα…», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια ότι μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Μητροπολιτικό Δήμο της Αθήνας ή ότι μπορεί να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή ή ακόμη και στην Ευρωβουλή. Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια και υπάρχει και το ασυμβίβαστο, αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές.

Δεν γνωρίζουμε επίσης τι μπορεί να έχουν πει πίσω από τις κλειστές πόρτες οι δυο τους, ωστόσο ο Περιφερειάρχης Στερεάς μέχρι στιγμής έχει διαψεύσει οποιοδήποτε άλλο σενάριο εκτός από την συνέχεια στην Περιφέρεια Στερεάς και έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι, θα έχουμε δυο δυνατές υποψηφιότητες (Απόστολος Γκλέτσος – Κώστας Μπακογιάννης), μαζί βέβαια και με κάποιες άλλες που θα προκύψουν στην πορεία για την Περιφέρεια Στερεάς.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese