Την παραίτησή του από την προεδρία του Θεσσαλικού παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας υπέβαλε αιφνίδια ο …
Λαρισαίος Σπύρος Βαλιώτης.

Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, αν και η ενέργειά του αυτή μόλις λίγους μήνες πριν τις εκλογές του ερχόμενου Δεκεμβρίου προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του onlarissa.gr, άνθρωποι που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο Οικονομικό Επιμελητήριο, θεωρούν πως πιθανόν η παραίτηση του κ. Βαλιώτη να οφείλεται και στο γεγονός πως το τελευταίο διάστημα υπήρξαν σημαντικές «αναταράξεις» στο εσωτερικό της παράταξής του.

Κατά τις ίδιες πηγές, το ζήτημα προκάλεσε η πρόθεση στελέχους της παράταξης από το γειτονικό Βόλο να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, επιθυμία την οποία φέρεται να στηρίζουν και κάποιοι εκ Λαρίσης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βαλιώτης είχε αναλάβει την προεδρία ένα περίπου χρόνο πριν, στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς είχε μοιράσει τη θητεία με τον κ. Αιμίλιο Νταγιάννη.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese