Αντιμέτωποι με ένα παράξενο θέαμα ήρθαν οι πυροσβέστες της επαρχίας Guangdong της Κίνας έπειτα από μια κλήση που δέχτηκαν…


 την Τετάρτη τα ξημερώματα από ένα κάτοικο της περιοχής πως ένας άνδρας είχε παγιδευθεί στην τουαλέτα του σπιτιού του.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας έφτασαν αμέσως στο σημείο, διέρρηξαν το σπίτι και βρήκαν έναν άνδρα να έχει γονατίσει μπροστά στην λεκάνη της τουαλέτας του με το ένα χέρι του να έχει κολλήσει στο εσωτερικό της.
Αίτια, ήταν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο είχε πέσει μέσα στην λεκάνη. Στην προσπάθειά του να το βγάλει από μέσα, σφήνωσε το χέρι του με αποτέλεσμα να μείνει μπρούμυτα στο πάτωμα του μπάνιου του με το ένα χέρι μέσα στη λεκάνη για τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Ο άνδρας ζούσε μόνος του και δεν υπήρχε κανείς για να ακούσει τις απελπισμένες κραυγές του για βοήθεια. Για καλή του τύχη τον άκουσε ένας από τους γείτονές, του οποίου όμως του πήρε περίπου μία ώρα μέχρι να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.
Οι πυροσβέστες για να καταφέρουν να ξεσφηνώσουν το χέρι του άνδρα αναγκάστηκαν να ξηλώσουν ολόκληρη την λεκάνη.
Λίγο αργότερα ο άνδρας παραδέχτηκε στις αρχές πως όλα αυτά συνέβησαν επειδή λίγο πιο πριν είχε καταναλώσει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese