Είκοσι πέντε χρόνια μετά από την εξαφάνισή του στο νησί της Κω, και με την οικογένειά του να μην έχει σταματήσει για ένα τέταρτο του αιώνα …
να τον αναζητά, η νέα θεωρία για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν μόνο αισιόδοξη δε μοιάζει να είναι.

Σύμφωνα με την Mirror, αυτή τη φορά, η μητέρα του που έχει ασχοληθεί 25 χρόνια ελπίζοντας ότι θα έρθει στο σπίτι ζωντανός ο Μπεν Νίνταμ, για πρώτη φορά εξέφρασε την απαισιόδοξία και το φόβο της ότι το παιδί της είναι νεκρό και έχει συνθλιβεί από εκσκαφέα και το σώμα του να έχει θαφτεί κάτω από τα χώματα. Ο Μπεν που ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 ήταν κοντά σε ένα χαντάκι. Στην Ελλάδα θα καταφθάσουν κλιμάκια Βρετανών για να εξετάσουν το σημείο και να αναζητήσουν ίχνη DNA στο χώμα.

Η θεωρία του εκσκαφέα διατυπώθηκε μόλις πριν από λίγα χρόνια με τους Έλληνες ερευνητές να υποστηρίζουν ότι το παιδί δεν έφυγε ποτέ από την Κω. Η μητέρα του πρώτη φορά δήλωσε ότι το παιδί της δεν είναι ζωντανό εκφράζοντας τους φόβους της ότι θα βρεθούν τα οστά του. Οι νέες έρευνες θα γίνουν σε περιοχές που δεν είχαν γίνει τις προηγούμενες φορές.

Με το ενδεχόμενο του να είναι νεκρό το παιδί οι βρετανοί αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εξακριβώσουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν ο οποιος τότε ήταν 21 μηνών μπορεί να έπεσε θύμα δυστυχήματος και συγκεκριμένα μπορεί να συνεθλίβη από εκσκαφέα. Ο χειριστής του Κωνσταντίνος Μπάρκας δήλωσε ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του.

« Δεν ψάχνουν πλέον για έναν ζωντανό» δήλωσε στη Daily Mirror η Κέρι Νίνταμ, η οποία ζει σε ένα μόνιμο εφιάλτη για ένα τέταρτο του αιώνα.   Η αστυνομία θα εξετάσει το ενδεχόμενο αφενός ο Μπάρκας να γνώριζε ότι σκότωσε το παιδί και αφετέρου να υπήρξε μια συνωμοσία ανάμεσά στους φίλους του για να τον προστατεύσουν.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά από την εξαφάνισή του είναι η πρώτη φορά που οι ελπίδες των οικείων του έχουν ελαχιστοποιηθεί και πρώτη φορά που ομολογούν δημόσια τους φόβους τους να είναι νεκρό το παιδί τους.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese