Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ζήτησε «να μην περιμένει κανείς θαύματα στην αντιμετώπιση …
του άβατου των Εξαρχείων».

«Αν περιμένετε θαύματα, όμως, λυπάμαι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τη στιγμή που τόσα χρόνια “κουκουλώνονταν” τα προβλήματα, σπρώχνονταν κάτω από το “χαλί” των Εξαρχείων τα προβλήματα όλης της πόλης, προκειμένου να ξεμπερδεύουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις από την αντιμετώπιση των προβλημάτων», είπε απαντώντας σε σχετική αναφορά που έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας στη Βουλή.

Ισχυρίστηκε παράλληλα ότι επί 25 χρόνια δεν είχε γίνει καμιά επιχείρηση στη συγκεκριμένη περιοχή. «Εμείς τολμήσαμε αστυνομική επιχείρηση οργανωμένη, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τα κεφάλια της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών στην περιοχή. Κανένας δεν το είχε τολμήσει και κανένας δεν είχε πετύχει κάτι τέτοιο. Είχε γίνει κάτι άλλο, η είσοδος των ΜΑΤ με τις κάμερες προ-τοποθετημένες για δημιουργία εντυπώσεων, η οποία μετά από δυο ώρες ή την επόμενη ημέρα δεν είχε καμιά αξία. Τέτοιες επιχειρήσεις εντυπωσιασμού είναι μακριά από την αντίληψή μας. Στην αντίληψή μας είναι επιχειρήσεις με ρεαλισμό, με επιδιώξεις, με σωστή οργάνωση, με σωστό σχεδιασμό, με σωστούς στόχους και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει», τόνισε.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ειρωνεύτηκε την πολιτική της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Νίκου Τόσκα, καταλογίζοντάς τους ανοχή σε φαινόμενα ανομίας και υποστηρίζοντας ότι η παραβατικότητα έχει αυξηθεί κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese