Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον ανάδοχο κ. Δημήτριο Καιρίδη η σύμβαση για την ..
εκτέλεση του έργου με τίτλο «Σύνδεση νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου με Ε.Ο. 2» με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 70.000,00 €. Το έργο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με χρηματοδότηση από Ιδίους Πόρους.

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες σύνδεσης της νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου που είναι ήδη κατασκευασμένη. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις του έργου η παράδοσή του θα γίνει μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας αλλά και για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας η σύνδεση της νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου με την Εθνική Οδό. «Μια πολύ θετική εξέλιξη για τους κατοίκους της περιοχής μας διότι από το σημείο αυτό περνά το σύνολο σχεδόν των επιβατικών και των φορτηγών από και προς την Πέλλα, σε καθημερινή βάση. Ταυτόχρονα, αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η ασφαλή διέλευση και κυκλοφορία των διερχόμενων οδηγών. Ξεπερνώντας τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια συνεχίζουμε τον προγραμματικό μας σχεδιασμό για την ανάπτυξη της περιοχής  με πρόσθετες παρεμβάσεις ουσίας το αμέσως επόμενο διάστημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese