Δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά και…
βρέθηκαν να φορούν χειροπέδες. Ο λόγος για τρεις άνδρες που έπεσαν στα χέρια των Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με το ekriti, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό) δευτερόλεπτα μετά την αγοραπωλησία της ηρωίνης την οποία τους πούλησε ένας Ηρακλειώτης.

Το αλισβερίσι των ναρκωτικών έγινε έξω από το σπίτι του ατόμου που κατηγορείται ότι διακινούσε τα ναρκωτικά, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται ακριβώς απέναντι και να τους παρακολουθούν διακριτικά. Μόλις ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία, έγινε το “ντου” και οι δύο που μόλις είχαν αγοράσει τα ναρκωτικά φόρεσαν χειροπέδες.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ekriti.gr, η ποσότητα που αγόρασαν ξεπερνά τα 40 γραμμάρια. Στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι του ατόμου που κατηγορείται ότι πούλησε την ποσότητα όπου εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ζυγαριές ακριβείας αλλά και μικροποσότητα κάνναβης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που προμήθευσε τους άλλους δύο, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές κατά το παρελθόν.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese