Χρυσή διάκριση έλαβε η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε) στην τελετή απονομής των Healthcare Business Awards, που…
πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/09/2016), στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace and Thalasso, στη διάρκεια της οποίας επιβραβεύτηκαν οι βέλτιστες πρακτικές από όλο το φάσμα της Υγείας.

Η κριτική επιτροπή απένειμε “Gold” βραβείο στην  Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. στην κατηγορία  Εθνική Πρωτοβουλία για την υγεία για το έργο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης-Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα για την ηλεκτρονική Υποστήριξη Φροντίδας Υγείας Ασθενή.

Αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας για την ηλεκτρονική Υποστήριξη Φροντίδας Υγείας του ασθενή και η οργάνωση των επιμέρους διαδικασιών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε μια ενιαία διαδικασία που εξασφαλίζει την ορθολογική και αποτελεσματική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων, την περιστολή της φαρμακευτικής δαπάνης και την αποδοτικότερη παροχή φροντίδας στον ασθενή.

Το βραβείο παρέλαβε η Δ/ντρια Λειτουργίας και Υποστήριξης Εφαρμογών της Η.ΔΙ.Κ.Α. κυρία Αθηνά Τριανταφυλλίδη, δηλώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:  «Μετά την επιτυχία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που θα παρέχει πληροφορίες στους stakeholders υγείας και κυρίως και πρώτιστα στον πολίτη/ασθενή, μέσα από εφαρμογές όπως ο ατομικός ηλεκτρονικός φάκελος υγείας, το συνοπτικό ιστορικό υγείας ασθενή, τα μητρώα χρονίως πασχόντων, και τα διαδικτυακά ραντεβού».

Η βράβευση είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας για την επιτυχημένη εφαρμογή λύσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τόσο στο χώρο της υγείας όσο και της κοινωνικής ασφάλισης.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese