Το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2016 μπορεί στην Ευρωπαική διοργάνωση να μην κατάφερε να πάρει το…
εισιτήριο για τον τελικό, όμως έλαβε μέρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα χορωδίας 2016 στην πόλη Sochi της Ρωσίας που διοργανώθηκε τον προηγούμενο μήνα και κατάφερε να διακριθεί φέρνοντας έναν τίτλο ακόμα για τη χώρα μας,ε νώ έκανε υπερήφανους και τους Argo που έδωσαν την άδεια τους για να εκτελεσθεί το τραγούδι με ¨μια άλλη μορφή και τελικώς δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα.

Όπως μας πληροφορεί το επίσημο σωματείο φίλων του θεσμού του Ευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού INFE GREECE ,οι Common Touch γνωστό συγκρότημα στη χώρα του ,με καριέρα αξιοζήλευτη και επιτυχίες,αμέσως μετά τη τέλος της φετινής διοργάνωσης στη Σουηδία,έσπευσαν να διασκευάσουν με το δικό τους τρόπο το τραγούδι μας και αποφάσισαν να διαγωνισθούν με αυτό στο Παγκόσκιο φεστιβάλ χορωδιών που διοργανώνεται στο Sochi κάθε χρόνο.

Εκεί κατάφεραν να διακριθούν με το χρυσό βραβείο.

‘Όπως δήλωσαν “το τραγούδι των Argo,αγαπήθηκε ιδιαίτερα σε αυτό το φεστιβάλ, κατάφερε να τους χαρίσει 23 βαθμούς σε σύνολο των 30.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως δήλωσαν έδειξαν για το Utopian Land οι χώρες του Ισραήλ του Λιβάνου της Κίνας αλλά και της Ρωσίας..”

Το γεγονός χαροποίησε ιδιαίτερα τους Argo οι οποίοι προσφάτως κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά με τον τίτλο “ΠΑΜΕ”, έσπευσαν να συγχαρούν τους “Ρώσους συναδέρφους τους “για την επιτυχία τους.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese