Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Αλέξανδρος Κούρος, μίλησε στον ΣπορFm 94,6 και στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για…

-τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή:

«Υπάρχει ένα πρόβλημα γενικό, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό όσο λένε. Είναι οικονομικής φύσεως το πρόβλημα, αλλά το κλίμα στα αποδυτήρια είναι φοβερό κι αυτό μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση».

-το αν τους έχει μιλήσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης:

«Όσο καιρό είμαι εγώ στην ομάδα, όχι, δεν μας έχει μιλήσει».

-το αν υπάρχουν εγγυήσεις για τα δεδουλευμένα:

«Μας έχει πει μερικά πράγματα ο κ. Καγιούλης για ένα καλύτερο μέλλον και περιμένουμε. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για Ιταλό επενδυτή. Ό,τι διαβάζουμε από τα ΜΜΕ».

-τις προσπάθειες του Νίκου Παπαδόπουλου να κρατήσει ενωμένη την ομάδα:

 «Ο κόουτς κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μας λέει πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα προβλήματα που υπάρχουν, παρά μόνο ο καθένας να προσπαθεί για τον εαυτό του και την ομάδα. Ο κ. Παπαδόπουλος μπορεί να μας βοηθήσει να μη μας επηρεάσουν τα προβλήματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες».

-το αν τα προβλήματα αυτά μπορούν να δώσουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες:

«Από τη μία αυτό μπορεί να είναι αρνητικό, αλλά υπάρχει πάντα κίνητρο εν μέσω προβλημάτων να παίξεις περισσότερο και να πας σε μια καλύτερη ομάδα ή και στο εξωτερικό».

-το αν το λάθος του Ντεγκρά βοήθησε τον Ηρακλή να πάρει 2-2 στη Λάρισα:

«Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και χωρίς το λάθος του Ντεγκρά. Οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες στην πρεμιέρα, ο ένας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του άλλου».

-το αν ο Ηρακλής θα κινδυνεύσει:

«Κάθε χρόνο λένε διάφορα για τις ομάδες που θα πέσουν. Εγώ είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν πιστεύω πως θα κινδυνέψουμε όσο λένε ή γράφουν».

-τον Λάζαρο Λάμπρου:

 «Πιστεύω πως έχει λαμπρό μέλλον. Χθες πέτυχε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση. Αν βρει ρυθμό και προσαρμοστεί καλύτερα στη Σούπερ Λίγκα θα δείξει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του».

-το επεισόδιο μεταξύ Κούγια-Ντεγκρά:

«Από όσο πρόλαβα να δω, είδα μια χειρονομία του κ. Κούγια προς τον Ντεγκρά. Ήταν ένα χαστούκι. Δεν ξέρω αν περίμενε αυτόν ή όλη την ομάδα. Ο Ντεγκρά τον έσπρωξε, έπεσε κάτω ο κ. Κούγιας και μετά μπήκαν άλλοι στη μέση. Ήταν λίγο πρωτοφανές για μένα αυτό, δεν το είχα ξανασυναντήσει. Μακάρι να μην ξαναδώ τέτοιο περιστατικό».

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese