Μετά την ανακοίνωση των νέων iPhone 7 και 7 Plus, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει και τα νέα ανανεωμένα μοντέλα των υπολογιστών της…

Εκτός από τα iPhone 7 και 7 Plus και το Apple Watch, κυκλοφορούσαν φήμες οτι η Apple στην παρουσίασή της θα ανακοίνωνε και τους νέους ανανεωμένους Mac υπολογιστές της, πράγμα που δεν έγινε, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να αναρωτιούνται πότε τελικά θα παρουσιαστούν.
Ο Tim Cook φαίνεται να απάντησε σε ερώτηση χρήστη σχετικά με τους νέους Mac που ετοιμάζει η Apple οτι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν γι’ αυτό να είναι “συντονισμένοι”.
Φυσικά κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει αν το περιστατικό αυτό είναι αληθινό, όμως είναι λογικό η Apple να ετοιμάζεται να ανανεώσει τους υπολογιστές μέσα στους επόμενους μήνες μιας και στις 20 Σεπτεμβρίου θα δούμε και το νέο λειτουργικό macOS Sierra.
Για την ώρα η Apple δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο για το πότε και αν θα γίνει κάποια παρουσίαση οπότε μένουμε συντονισμένοι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese