Η Κίνα έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα για τη δέσμευσή της στη μάχη κατά της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής, με την επικύρωση της…
Συμφωνίας του Παρισιού, στις αρχές του μήνα, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τις απόψεις ειδικών, όπως του Ντάγκλας Πααλ, διευθυντή του προγράμματος για την Ασία στο ίδρυμα Carnegie Endowment for International Peace.

Η Κίνα και οι ΗΠΑ συντάχθηκαν επίσημα με την εφαρμογή της Συμφωνίας του Παρισιού, στις 3 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της διάσκεψης της ομάδας χωρών-μελών της G20, που διοργάνωσε το Πεκίνο.

Η συμφωνία, δρομολογεί ουσιαστικές εξελίξεις στη συλλογική αντιμετώπιση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου, μεταδίδει το Xinhua.

“Η Κίνα φαίνεται ότι θα πρέπει να γίνει ένα παράδειγμα στην υλοποίηση βημάτων για τον περιορισμό του παγκόσμιου φαινομένου αύξησης της θερμοκρασίας της γης,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πααλ.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese