Οξύτατη κριτική στον πρωθυπουργό για την ομιλία του στα εγκαίνια της; ΔΕΘ χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη άσκησε η πρόεδρος του…
ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον για “νέο ρεκόρ ψεμάτων”.

«Όσοι νόμιζαν ότι το είχε τερματίσει το 2014 έκαναν λάθος. Έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Προέβλεψε, μάλιστα, ότι θα υπάρξει ενεργοποίηση του κόφτη μέσα στο 2017 καθώς, όπως είπε, «δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουμε τους στόχους με την ύφεση που υπάρχει».

Η κα. Γεννηματά τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας «πήρε μια χώρα με μικρά και δειλά πρωτογενή πλεονάσματα και με δική του ευθύνη έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό» σημειώνοντας πως «δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει αυτή η κυβέρνηση».

Αναφερόμενη στις καταγγελίες Χουντή για τα 6 δισ. ευρώ που έχασε η κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση τόνισε ότι «ο δήθεν αριστερός κυβερνήτης παρέδωσε στους τραπεζίτες 6 δισ. ευρώ».

Για την ρήξη στις σχέσεις με το Ποτάμι διερωτήθηκε: «σε ποια βάση να γίνει η σύμπραξη με το Ποτάμι, μετά από μήνες υπομονής δικής μας, όταν η ηγεσία του ποταμιού απέδειξε ότι θέλει να γίνει συμπλήρωμα της Δεξιάς;».

«Ζητάμε από το λαό να μας δώσει δύναμη για την εθνική συνεννόησυη, η κατάσταση στη χώρα θα αλλάξει όταν ο δεύτερος δεν θα πετροβολάει τον πρώτο» κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese