Το διάσημο σούπερ μόντελ Ντούτζεν Κρος θα φιγουράρει στα γραμματόσημα των ολλανδικών ταχυδρομείων. Τα ταχυδρομεία της Ολλανδίας…
αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μία σειρά γραμματοσήμων πάνω στα οποία θα δεσπόζει η διάσημη καλλονή από την Ολλανδία Ντούτζεν Κρος.

Ποζάροντας με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος ή ακόμα και με μαγιό, το 31χρονο μοντέλο, πρωταγωνίστρια στην πασαρέλα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret, αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη χαρά στους φιλοτελιστές.

Τα 10 γραμματόσημα, στα οποία η Κρος απεικονίζεται μεταξύ άλλων και σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με την υπογραφή του φωτογράφου και σκηνοθέτη από την Ολλανδία Άντον Κόρμπιν θα μπορούν να τα αποκτήσουν οι συλλέκτες και όχι μόνο από την Δευτέρα.

Η πανέμορφη Κρος από την πλευρά της θεωρεί πως οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για την περίσταση «σφύζουν από συναίσθημα».

«Συνήθως βλέπω τις φωτογραφίες μου σε περιοδικά και σε αφίσες. Οι φωτογραφίες υπό τη μορφή γραμματοσήμων έχουν διαφορετικές απαιτήσεις προκειμένου να στείλουν ισχυρό μήνυμα» πρόσθεσε η ίδια σε ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα. Τα 10 γραμματόσημα προορίζονται για την αλληλογραφία εντός της Ολλανδίας.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese