Συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

“Είναι πολύ γελοίο αυτό που γίνεται με τις τηλεοπτικές άδειες! Μεταξύ μας μπορεί να έχει ο κάθε ένας οποιαδήποτε άποψη θέλει για τα…

τηλεοπτικά δρώμενα κλπ. Είναι πάντως πάρα πολύ γελοίο και απαράδεκτο να παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη χιλιάδων εργαζομένων. Αυτό είναι απαράδεκτο και εφιαλτικό!” ανέφερε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: “Γιατί πρέπει να είναι μόνο 4 τα κανάλια; Δεν το καταλαβαίνω. Σκέψου όλες τις δουλειές που γίνονται σε όλα αυτά τα κανάλια κατά καιρούς.

Είτε σήριαλ, είτε εξωτερικές παραγωγές. Με όλα αυτά μαζεύεται ένας αριθμός τεράστιος εργαζομένων που θα βρεθούν ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη στο δρόμο. Ελπίζω να μην συμβεί και πρέπει να παλέψουμε ώστε να μην συμβεί αυτό το πράγμα. Έπρεπε να δοθούν παραπάνω άδειες και σε κάθε περίπτωση δεν έπρεπε να συμβεί με αυτή την διαδικασία που συνέβη. Με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο που συνέβη”.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese