Είσοδο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και των ταχυμεταφορών για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία…

Εγγύηση και αξιοπιστία, θα αποτελέσουν τα ΕΛ.ΤΑ. και στο χώρο της ενέργειας, αφού σύμφωνα με εκπροσώπους της διοίκησης, ο όμιλος στοχεύει να προσελκύσει σημαντικό αριθμό πελατών, με την είσοδό του στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην διάρκεια συνάντησης που είχαν με δημοσιογράφους στελέχη της διοίκησης, με αφορμή την παρουσία των ΕΛ.ΤΑ. στην 81η ΔΕΘ, επισήμαναν ότι ο όμιλος φιλοδοξεί να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο αγοράς στοχεύοντας στο εκτενές δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει σ’ ολόκληρη την χώρα, στο έμπειρο προσωπικό, αλλά και στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ πολιτών και ΕΛ.ΤΑ., εδώ και δεκαετίες.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΔΣ Ευφροσύνη Σταυράκη, εκτός από την αγορά ενέργειας και τις ταχυμεταφορές, η διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον, αλλά και η μεταφορά χρηματικών ποσών, με προσωπικές επιταγές, είναι μερικές ακόμα από τις προτεραιότητες της διοίκησης, με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών του ομίλου.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι τα ΕΛ.ΤΑ. στοχεύουν να τριπλασιάσουν το μερίδιο αγοράς στον τομέα των ταχυμεταφορών, μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ ο όμιλος στοχεύει και στην αύξηση των εξαγωγών προϊόντων σε ασιατικές χώρες, με πωλήσεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Στο μεταξύ, η διευθύντρια της διεύθυνσης πωλήσεων των ΕΛ.ΤΑ. Στέλλα Γρυπαράκη, χαρακτήρισε σημαντική κοινωνική παρέμβαση την πρωτοβουλία που έχει αναπτύξει ο όμιλος και στον τομέα της διανομής φαρμάκων κατ’ οίκον, εξυπηρετώντας τους ασθενείς, αλλά και τους συγγενείς τους που αδυνατούν να τα εξασφαλίσουν οι ίδιοι.

Επίσης, στο πλαίσιο της παρουσίας των ΕΛ.ΤΑ. στην 81η ΔΕΘ, η πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με το ΚΘΒΕ.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese