Η πάντα απαστράπτουσα Ζωζώ Σαπουντζάκη, ταξίδεψε μέχρι την Κεφαλονιά προκειμένου να παραβρεθεί και να μεταδώσει το μπρίο της, σε γάμο που έγινε στο νησί. Με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως…
γράφει το freddonews ενώθηκαν η Μαρία Σκιαδαρέση και ο Κυριάκος Σατολιάς, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και τίμησε με την παρουσία του το ζευγάρι.

Η αρχιτέκτων Μαρία Σκιαδαρέση μαζί με τον αδερφό της Γιάννη Σκιαδαρέση διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας, στη Σόλωνος  κατάστημα με υφάσματα και αρχιτεκτονικές ιδέες, γνωστό για τις εντυπωσιακές βιτρίνες του με τις πρωτοποριακές ιδέες που κάθε χρόνο προσελκύουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερου κόσμου.

Στη δεξίωση που ακολούθησε του γάμου το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους καλεσμένους. Η βραδιά απογειώθηκε όταν την εμφάνισή της έκανε η πάντα εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη μετατρέποντας τη δεξίωση σε ένα ατελείωτο party το οποίο συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. »
Προσθήκη λεζάντας

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese