Στον εισαγγελέα Ναυπλίου οδηγήθηκε ο 46χρονος από το Άργος που συνελήφθη μετά…
από καταγγελία στο “Χαμόγελο του παιδιού” για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου ,Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016. Ο 46χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα και βρέθηκαν στο κινητό του φωτογραφίες του 5χρονου για το οποίο και κατηγορείτε πως ασέλγησε σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δήλωσε ομοφυλόφιλος, υποστήριξε ότι φιλοξενούσε την εξαμελή οικογένεια, τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο, και κοιμόταν μαζί με το ανήλικο αγόρι. Το παιδί και τα αδέρφια του μεταφέρθηκαν στο Αγλαΐα Κυριακού όπου εξετάστηκαν από γιατρούς και παιδοψυχολόγους, οι οποίοι και αποφάνθηκαν πως μόνο το ένα από τα 4 παιδιά της οικογένειας έχει δεχτεί πράξεις ασέλγειας. Επίσης έχουν συλληφθεί και οι δυο γονείς των παιδιών, Ρουμάνικης υπηκοότητας καθώς ο 46χρονος ισχυρίζεται πως οι γονείς του “έδωσαν” το παιδί.

Ο Δικηγόρος του κατηγορούμενου Γιάννης Λαμπρόπουλος που διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου, δήλωσε πως ο κατηγορούμενος “έχει νοσηρές τις πνευματικές του ικανότητες.”

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese