Οι εταιρείες εμφιάλωσης μεταλλικού νερού ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ και ΒΙΚΟΣ ΑΕ σε συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον επικεφαλής της μείζονος… αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή, προσέφεραν 4500 φιάλες εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού 1,5 lt στον Δήμο Θερμαϊκού προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα κάτοικοι της περιοχής που επλήγησαν από την προχθεσινή θεομηνία που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές και στο τοπικό δίκτυο της ύδρευσης. Τόσο η κ. Πατουλίδου όσο και ο κ. Τσαμασλής, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στις εταιρείες ΣΟΥΡΩΤΗ και ΒΙΚΟΣ τονίζοντας την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύουν καταξιωμένες ελληνικές επιχειρήσεις που εμπράκτως στέκονται αλληλέγγυες σε συμπολίτες μας.

Ο μηχανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, από τις πρώτες ώρες που εκδηλώθηκε η κακοκαιρία, συνδράμει τις προσπάθειες του Δήμου Θερμαϊκού με μηχανήματα τόσο υπηρεσιακά όσο και μισθωμένα προκειμένου να γίνει το ταχύτερο δυνατό η αποκατάσταση των ζημιών. Για τον ίδιο σκοπό η κ. Πατουλίδου θα παρευρεθεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στον Δήμο Θερμαϊκού με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese